ממתקים בעבודת יד? כן, זה אפשרי. אפשר וכדאי להכין ממתקים בבית,ההנאה מובטחת,והתוצאות בוודאי יעוררו התפעלות.

כל אחד וכל אחת יכולים להכין בבית ממתקים בעבודת יד,גם הילדים בחלק מהממתקים ובוודאי שהמבוגרים.

אין צורך בידע מוקדם בבישול,יש צורך פשוט לעבוד לפי המתכון ולפי הכללים הרשומים באופן ההכנה.

יש חשיבות גדולה לעבודה לפי הכללים על מנת להצליח ולקבל ממתק כמו בתעשייה-אבל יותר טעים.

למה יותר טעים?כי ממתקים בעבודת יד,טריים,המרקמים שלהם יותר רכים  בממתקים מסוימים וקשים יותר באחרים.

בנוסף,לנו השליטה על חומרי הגלם והטעמים שאנחנו מוסיפים לממתק-מוסיפים טעם שאנחנו אוהבים,אותו טעם

שבתעשייה לא חשבו עליו. ואם כן חשבו,לא יכולים לקלוע לטעמם של כל האנשים ובתעשייה בוחרים להכין ממתקים

בטעמים שרוב הציבור יאהב..

הסיבה העיקרית להיותם של ממתקים בעבודת יד יותר טעימים-היא שאנחנו הכנו אותם.

כשתכינו אותם,תרגישו יצרנים,ואחרי שהממתקים יהיו מוכנים-בוודאי שתזכו למחמאות.

100 מתכונים של ממתקים בעבודת יד נמצאים בספר "ממתקים של פעם".הספר מחולק ל 10 פרקים כשבכל פרק נושא

מתכונים של ממתקים מאותו סוג-פרק של מרשמלו מכיל מתכונים של מספר סוגים של מרשמלו,פרק הקוקוס,מכיל קוקוס במגוון טעמים שונים וכו.

אז מה בעצם צריך לעשות?להתחיל לעבוד. יש צורך לקרוא בתחילת הספר את כללי העבודה,להכין מראש את כל חומרי הגלם ואת התבניות שנדרשות למתכון,ולעקוב אחר הוראות ההכנה. מעקב אחריהם יבטיח הצלחה בממתק.

חשוב להכין כל ממתק לחוד,מניסיון רב, לעתים רוצים להכין ביחד מספר ממתקים ואז מפספסים בדיוק את הרגע שצריך לכבות את האש,או לצקת את הסירופ לתבנית וכדומה.

בכל פרק  של ספר מתכונים של ממתקים בעבודת יד יש מגוון של דרגות קושי להכנתם. נמצאים בספר גם מתכונים לממתקים שההכנה שלהם מאד מאד קלה ואפילו ניתן להכין  עם הילדים. חלק מהממתקים מצריכים ערבוב בלבד,ובנוסף,אפשר להשתמש בחומרי גלם שיש לכולם בבית.

את ההכנה,והתוצאות המרהיבות ניתן יהיה לסכם במשפט אחד: איך לא חשבנו על זה קודם?כל כך פשוט וקל.

כמובן שיש ממתקים שיותר מורכבים ,ולהם,בנוסף להסבר המפורט מאד,מצורף קישור לסרטון ביוטיוב להדגמה מהירה כיצד להכין את הממתקים .

אז, קדימה, לעבודה,תתחילו להכין ולבשל ממתקים בעצמיכם. אני בטוחה שתיהנו לפחות כמוני

 

01 - cover_candy_4

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.